Bungalow Veendam

Kort geleden hebben de nieuwe jonge eigenaars van deze fantastische bungalow, mij gevraagd om ideeën aan te reiken over een andere indeling. Deze bungalow is in de beginjaren ‘80 gebouwd en is gelegen in het mooie Borgerswold te Veendam. Het is hier wonen alsof je op vakantie bent, en wat een potentie heeft dit huis!

Voorheen heeft er een tandartspraktijk gezeten en de huidige indeling is met name in het middengebied erg hokkerig en donker. Redenen genoeg om dit anders te willen, zeker voor dit gezin met jonge kinderen. Belangrijke wensen zijn onder andere om de slaapkamers dicht bij elkaar te hebben, veel kastruimte en een grotere keuken. Vooral het entreegebied was niet meer logisch en erg donker, na alle verbouwingen die zich hadden voorgedaan in de loop der jaren. In plaats van de huidige lichtkoepels in het dak, heb ik de sola tube’s aangedragen. Deze hebben ’s avonds de functie van een armatuur.

Rekening houdend met alle wensen en eisen heb ik het gehele pand herzien, waarbij ik uiteindelijk de klant twee optie’s heb voorgelegd. Met volle overtuiging is de keuze gevallen op optie A.

Op het moment wordt er hard aan gebouwd. Wordt vervolgd!

Zalm interieurontwerp verbouwingsontwerp bungalow foto