Keuken Groningen

Vooraf aan het betrekken van haar nieuwe woning, heeft de opdrachtgever mij ingeschakeld voor advies over de indeling van de begane grond. Deze was nogal hokkerig ingedeeld, met name de keuken. Ook ontbrak het de woning aan voldoende daglicht.
Een belangrijk onderdeel van dit verbouwingsontwerp is dan ook het idee van het 35 cm smalle raam zonder kozijn in de muur tussen de hal en de keuken. Dat in combinatie met de transparante deur naar de woonkamer. Dit zorgt voor een mooie lichte entree met een leuke doorkijk naar beide kanten van het huis! Hierdoor heeft het huis een ruimtelijke uitstraling gekregen met de gewenste hoeveelheid daglicht!
Voor deze klant heb ik verder het kleur- en materialenplan, lichtplan en armaturen plan verzorgd. Als je muziek maakt, is een akoestische wand noodzakelijk. Hier is de lange wand 11 cm opgedikt, afgewerkt met fraai behang in een warme grijsgroene tint.
De duidelijk omschreven wens van de klant, namelijk de wens voor een stoere keuken met een rustiek accent, heb ik gegoten in dit fraaie eindresultaat!

Zalm interieurontwerp armaturenplan spots op rail