Zakelijke markt
Het raakvlak tussen wonen en werken is de laatste jaren groter dan ooit. Hierdoor hechten we steeds meer waarde aan een goede werksfeer, en zeker één waarin wij ons thuis voelen. Naast een goede functionele indeling speelt ook de ergonomie, akoestiek, licht, kleur en geur een belangrijke rol in het welbevinden en functioneren van je medewerkers.
Een goed interieurplan begint met een goed gesprek. Wij gaan gezamenlijk inventariseren met welke aspecten rekening moet worden gehouden binnen het ontwerp.
Aan de hand van de wensen en eisen helpt ZALM Interieurontwerp je met een op maat gemaakt ontwerp voor je bedrijfsruimte met bijbehorende meubelen.
ZALM Interieurontwerp helpt met behulp van 2D en 3D tekeningen de bedrijfscultuur van je organisatie te vertalen naar een prettige, bruikbare werk- of loungeomgeving om zo de bedrijfsidentiteit en beleving van de organisatie meer kracht te geven.
ZALM Interieurontwerp tekent interieurs voor de horeca, zorginstellingen, ziekenhuizen, winkels, scholen, kantoren, vergaderruimten, ontvangstruimten, directiekamers, bedrijfskantines en instructieruimten.
 
 
Home
Zakelijke markt
Particuliere markt
Maatwerk
Verkoopstyling
Portfolio
Biografie
Werkwijze
Contact