Zakelijke markt

Het raakvlak tussen wonen en werken is de laatste jaren groter dan ooit. Hierdoor hechten wij steeds meer waarde aan een goede werksfeer, en zeker één waarin we ons thuis voelen. Naast een goede functionele indeling speelt ook de ergonomie, akoestiek, licht en kleur een belangrijke rol in het welbevinden en functioneren van je medewerkers.

Een goed interieurplan begint met een goed gesprek. In dit gesprek gaan wij gezamenlijk inventariseren met welke aspecten rekening moet worden gehouden binnen het ontwerp. Aan de hand van de wensen en eisen help ik jou met een op maat gemaakt ontwerp en met de juiste look & feel voor je bedrijfsruimte, winkel of horecapand.

Met behulp van 2D en 3D tekeningen help ik je de bedrijfscultuur van je organisatie te vertalen naar een prettige, bruikbare werk- of loungeomgeving om zo de bedrijfsidentiteit en beleving van de organisatie meer kracht te geven. Ik ontwerp interieurs voor de horeca, dorpshuizen, zorginstellingen, winkels, scholen, kantoren, vergaderruimten, ontvangstruimten, directiekamers, bedrijfskantines en instructieruimten.

Buiten het feit dat ik op de hoogte ben van de laatste trends op het gebied van interieur, en jouw tijd en moeite bespaar doordat ik het volledige interieurplan voor jou opstel, heb ik hieronder nog een aantal voordelen op een rij die ik je kan aanbieden:

  • Een uitgebreide vakkennis heb ik voor jou ter beschikking
  • Ik heb een goed netwerk opgebouwd aan betrouwbare vakmensen en leveranciers
  • De aanschaf van producten bij hen bespaart jou tijd én geld
  • Ik verschaf jou het overzicht wat betreft de volgorde van de te maken keuze’s
  • Ik kan je aangeven welke meubelen en materialen binnen je budget passen
  • Bij een aantal woonwinkels en leveranciers kan ik voor jou een vriendelijke korting zorgen
  • Je bespaart tijd indien ik voor jou het volledige project coördineer
  • De 3d beelden die ik je aanreik helpen je het interieurplan beter voor je te zien

Gedurende het hele proces sta ik open voor eventuele aanvullingen vanuit jouw kant.

Het resultaat: Een uniek interieurontwerp dat de huisstijl en dus de herkenbaarheid uitademt van jouw bedrijf of horecapand!

Dit interieurplan presenteer ik naar voorkeur op A3 formaat in pdf bestand of boekvorm.

Wil je als bedrijf graag weten wat ik als interieurarchitect voor je pand kan betekenen? Je kunt gelijk contact met mij opnemen!

interieurontwerp dorpshuis miranda van zalm

Realisatie dorpshuis Wirdum

interieurstyling

Realisatie xCore Groningen